Bliv frivillig​

I Pårørende Netværket Misbrugsportalen har vi altid brug for fantastiske ildsjæle og vi leder efter forskellige typer profiler

Hvis du brænder for at gøre en forskel for sårbare pårørende med forskellige former for lidelser og sygdomme, som de kæmper med i hverdagen, og du samtidigt elsker at være på Facebook i forvejen, så er du måske den rette frivillige til en af vores frivilligroller som vil løbende søger til vores støttegrupper.

Moderatoren

Denne funktion i Pårørende Netværket Misbrugsportalen essentielt i en voksende gruppe på Facebook eller vores, som vil være er i konstant udvikling. Vi forventer op imod 10 grupper med op til 300 medlemmer – som skal forvaltes.

Her er der tale om moderator, inspirator og administrator funktion, som sikrer at fællesskabet bliver holdt i en god tone. Man godkender nye medlemmer, man modererer statusser og kommentarer, som ikke er i overensstemmelse med vores regelsæt, man evaluerer sammen med sine medkollegaer i moderator gruppen, og man tager en beslutning om en post skal slettes, ligesom at medlemmer kan slettes og blokeres, hvis de overtræder retningslinjerne.​

Læs regelsæt under: Frivilligpolitikken

Bloggeren

Bloggerne er frivillige som skriftligt deler deres erfaringer, perspektiver og inspirerende opslag eller blogs, som bliver publiceret på Pårørende Netværket hjemmeside og officielle Facebookside og bliver delt på vores sociale medier. Denne rolle skal man være opmærksom på, kan blive læst af mange, og vi forventer ca. 2 blogs om måneden fra en vores Blogger. 

Vi forventer at man enten tager udgangspunkt i sit eget liv, at man giver håb trods at det kan være svære historier eller dele af historier man deler. For at skrive blogs til hjemmeside, skal man som udgangspunkt elske at skrive og være glad for at formidle et budskab til målgruppen, som de kan genkende, men som de bliver inspireret af.

Som Blogger får man en særlig rolle ift. hjemmesiden, som er vores ansigt udadtil og her vil man sammen med sine medkollegaer kunne evaluere og brainstorme om gode emner, man kan tage op og skrive en blog om, hvis man er i tvivl.​

SoMe Frivillig

Frivillige som elsker at udbrede kendskabet til vores sag, og deler budskabet alle relevante steder på nettet, så vi kan komme ud i det offentlige rum, og blive repræsenteret gennem et sagligt og attraktivt budskab, som vores SoMee´s er de bedste til. 

Opgaverne kan veksle mellem at kontakte journalister, skrive opslag om vores aktiviteter, fx. kampagner, deler opslag i andre supportgrupper, så der er flere der bliver klar over, at de kan tilgå Pårørende Netværket som en del af et stort fællesskab af små og store supportgrupper. 

SoMee´s er kreative, selvstændige og har virkelig deres skriftlige formidling, som deres top kvalitet. Ingen særlig baggrund kræves, andet end et engagement for at skabe awareness omkring Pårørende Netværket. Man har gode skriftlige evner, man kan være freelance journalist eller man kan være super god til at sprede en god stemning gennem billeder, statusser, skriftlige budskaber uanset baggrund.​

Videobloggere

Så snart det kan lade sig gøre vil vi have en lille gruppe Videobloggere som sammen med teamet/stifterne skiftes til at lave Videoblogs både i grupperne eller på Facebook, som inspirerer andre medlemmer til at bruge funktionen video til at dele deres gode dage med os, såvel som udfordrende øjeblikke, således at vi i hver gruppe, sikrer et fællesskab, hvor der skabes et bånd mellem individerne. med os andre.

Videobloggeren´s er en rolle man kun skal ansøge om, hvis man vil være formidler på vegne af Pårørende Netværket , hvor der i fællesskab med stifterne aftale på forhånd hvilke emner der skal tages op, så medlemmer kan inspireres til at besvare spørgsmål, reflektere og selv få lyst til at dele øjeblikke, som både er gode og knap så gode, så vi sammen dyrker videofunktionen i fremtiden.​

Administratorer

Er foreningens bestyrelse, som har overordnet ansvar for foreningen frivillige, og som man altid kan skrive til, hvis der er tvivl om ens opgaver eller man mangler svar på spørgsmål omkring frivilligheden.

600.000 børn opvokser i hjem med misbrug

Pårørende Netværket Misbrugsportalen har fokus på børnefamilier og voksne pårørende til afhængige.

Som en sundhedsfremmende forgrening af Misbrugsportalen er formålet at fremme øget fokus på medicinafhængighed

Pårørende Netværket Misbrugsportalen   |  Rugtoften 4, 2880 Bagsværd  |  kontakt@misbrugsportalen.dk

Følg os på​

6 3   5 4 8