Ansøg om et længerevarende samtaleforløb

Rådgivningen er et gratis tilbud til misbrugsramte pårørende opvokset i misbrug eller med et misbrug inde på livet, samt individer, som selv kæmper med misbrug

​Voksne berørt af misbrug og afhængighed - herunder hash, narkotika, alkohol og medicin.

Fagpersoner og borgere med spørgsmål til problematikker vedrørende forbrug og misbrug.

Misbrugsportalens telefonrådgivning har til formål at give mennesker, der har rusmiddelproblematikker tæt inde på livet, et trygt og neutralt sted at henvende sig med bekymringer, overvejelser og konkrete spørgsmål.

Her kan du gratis og anonymt hente støtte og viden og få nye perspektiver igennem individuelle samtaler med vores rådgivere.

Nationalt tilbud om samtaleforløb på op til 8 uger til mennesker berørt af misbrug

I forbindelse med opstart i et online samtaleforløb, skal du booke din første samtale ved at sende dine oplysninger i formularen på forsiden eller alternativt ved at skrive direkte til raadgivning@misbrugsportalen.dk

Tilbuddet kan bruges i hele landet. Det kræver ikke fysisk tilstedeværelse hos os i København.

Tilbuddet går i store træk ud på at du vil blive tilbudt et 8 ugers forløb, hvor du bliver tilknyttet en kontaktperson som står for at tilrettelægge, vejlede og følge op på dit forløb. Denne person vil også være den du løbende har kontakt til og har mulighed for at ringe til dennes vagter, som der på forhånd aftales mellem dig og din rådgiver, fra gang til gang.

Det eneste krav der er til samtaleforløb, er at du er medlem af foreningen, som du kan blive her på hjemmesiden under Bliv medlem.

Ansøg om samtaleforløb​

En beskrivende tekst​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

600.000 børn opvokser i hjem med misbrug

Pårørende Netværket Misbrugsportalen har fokus på børnefamilier og voksne pårørende til afhængige.

Herudover er formålet tillige, at skabe øget fokus på medicinafhængighed, som et ganske udbredt, men overset problem i vores samfund.

Pårørende Netværket Misbrugsportalen   |  Laurentsvej 16, 2880 Bagsværd  |  Rådgivning: 70 90 90 80 | ​​​​CVR: 39377837

Følg os på​

6  3