Misbrugsportalens Brevkasse​

En beskrivende tekst​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kære rådsøger og læser, velkommen til vores brevkasse!

Brevkassen har til formål, at besvare konkrete spørgsmål, som modtages og videresendes krypteret til en af vores Brevkasse rådgivere, som udfærdiger et svar, som du efterfølgende modtager indenfor nogle dage.

Til forskel for almindelig online rådgivning, anonymisere vi både rådsøger og rådgiver, og kan offentliggøre problematikken, spørgsmålet og svaret her på siden, så andre i samme eller lignende situation kan få gavn af både dit dilemma og svaret fra vores Pårørende Netværkets rådgivere.

Husk at stille dit spørgsmål, så konkret og kortfattet som muligt, så det ikke overskrider mere end hvad der svarer til 1/3 af en A4 side.

Langtfra alle Brevkassemails offentliggøres, da vi ofte oplever, at indholdet er for følsomt og har en risiko for genkendelse for den enkelte rådsøger, hvorfor vi foretager en individuel, om et svar på et spørgsmål kan offentliggøres på siden.

Du kan udfylde formularen til venstre herunder med dit spørgsmål til brevkassen og vi vil herefter vende tilbage til dig, hurtigst muligt, ligesom du vil blive adspurgt om du ønsker at vi offentliggøre, hvis vi vurdere at både svaret og spørgsmålet har en relevans, for en bredere kreds af pårørende, samt ikke kan forbinde dig og dit brevkasse spørgsmål, til den offentliggjorte korrespondance, med anonymiserede afsendere.

600.000 børn opvokser i hjem med misbrug

Pårørende Netværket Misbrugsportalen har fokus på børnefamilier og voksne pårørende til afhængige.

Herudover er formålet tillige, at skabe øget fokus på medicinafhængighed, som et ganske udbredt, men overset problem i vores samfund.

Pårørende Netværket Misbrugsportalen   |  Laurentsvej 16, 2880 Bagsværd  |  Rådgivning: 70 90 90 80 | ​​​​CVR: 39377837

Følg os på​

6  3