Netværksmøder for pårørende

Er du pårørende og oplever du at stå alene med dine bekymringer?

​ 

Vi udbyder løbende netværksmøder online på Zoom, hvor du møde møde andre pårørende i et trygt forum, faciliteret af organisationens frivillige gruppeledere, samt erfarne pårørendekonsulenter.

Du kan udover at møde ligesindede pårørende, forvente at blive inspireret og få nye indsigter, samt blive bedre udrustet til at håndtere livet, som pårørende. Vi afvikler løbende nye møder, der er målrettet misbrugsramte familiemedlemmer i forskellige pårørenderoller.

Du kan allerede nu tilmelde dig i formularen og beskrive din situation kort, så sikrer vi, at du får en hurtig tilbagemelding og dato for næste netværksmøde, som passer til dig.

Formålet med aftenen er at skabe et rum med sparring og refleksion, hvorigennem du bliver styrket som pårørende, opnår kontakt til andre pårørende eller til videre støtte der findes, hvis du har behovet. For at deltage skal du være 18 år og være pårørende, til nærtstående familiemedlem eller relation.​

Ansøg om​ deltagelse i netværksmøde

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Misbrugsportalens Rådgivning yder gratis og anonym rådgivning til kriseramte pårørende
​og familier.

​Rådgivningens åbningstider:

​Mandag:

15.00 - 18.00​

​Tirsdag:

15.00 - 18.00​

​Onsdag:

18.00 - 21.00​

​Torsdag:

18.00 - 21.00​

​Fredag:

18.00 - 21.00​

Pårørende Netværket Misbrugsportalen støtter fællesskaber, der fremmer åben dialog om liv som pårørende, psykiske lidelser og medicin.

Dialog​

Fællesskab

Viden

Ansøg om samtaleforløb

Tilbuddet kan bruges i hele landet. Det kræver ikke fysisk tilstedeværelse hos os i København.

Tilbuddet går i store træk ud på at du vil blive tilbudt et 8 ugers forløb, hvor du bliver tilknyttet en kontaktperson som står for at tilrettelægge, vejlede og følge op på dit forløb. Denne person vil også være den du løbende har kontakt til og har mulighed for at ringe til dennes vagter, som der på forhånd aftales mellem dig og din rådgiver, fra gang til gang.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

600.000 børn opvokser i hjem med misbrug

Pårørende Netværket Misbrugsportalen har fokus på børnefamilier og voksne pårørende til afhængige.

Herudover er formålet tillige, at skabe øget fokus på medicinafhængighed, som et ganske udbredt, men overset problem i vores samfund.

Pårørende Netværket Misbrugsportalen   |  Laurentsvej 16, 2880 Bagsværd  |  Rådgivning: 70 90 90 80 | ​​​​CVR: 39377837

Følg os på​

6  3