Ansøg om et længerevarende samtaleforløb

Misbrugsportalens Rådgivning tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til mennesker berørt af misbrug og afhængighed. Rådgivningen har gennem alle år haft pårørende og familier berørt af misbrug, som primær målgruppe med over 75 % af alle samlede opkald. Rådgivningen overgår til Misbrugsportalens Pårørende Netværk fra 2020.

Rådgivningen varetages af frivillige, men professionelle fagpersoner, som sidder i hele landet efter 6 år med fysisk rådgivning i lokaler i København. Den landsdækkende indsats, har sikret større fleksibilitet og en en bredere vifte af stærke kompetencer og erfaringer i frivilligkorpset, som vokser hver måned.

Du kan træffe vores rådgivere på  70 90 90 80 alle hverdage mellem kl. 15 - 21. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Rådgivningen et gratis og anonymt samtaletilbud til:

Pårørende opvokset i misbrug, individer og familier, med nærtståendes misbrug inde på livet.

​Voksne berørt af misbrug og afhængighed - herunder hash, narkotika, alkohol og medicin.

Fagpersoner og borgere med spørgsmål til problematikker vedrørende forbrug og misbrug.

Misbrugsportalens telefonrådgivning har til formål at give mennesker, der har rusmiddelproblematikker tæt inde på livet, et trygt og neutralt sted at henvende sig med bekymringer, overvejelser og konkrete spørgsmål.

Her kan du gratis og anonymt hente støtte og viden og få nye perspektiver igennem individuelle samtaler med vores rådgivere.

Alle vores rådgivere arbejder frivilligt i projektet og har en relevant uddannelsesbaggrund og erfaring indenfor det humanistiske eller social- og sundhedsfaglige felt.​ 

Nationalt tilbud om samtaleforløb på op til 8 uger til mennesker berørt af misbrug

I forbindelse med opstart på et online samtaleforløb, skal du booke din første samtale ved at skrive til kontakt@misbrugsportalen.dk 

Tilbuddet kan bruges i hele landet. Det kræver ikke fysisk tilstedeværelse hos os i København.

Tilbuddet går i store træk ud på at du vil blive tilbudt et 8 ugers forløb, hvor du bliver tilknyttet en kontaktperson som står for at tilrettelægge, vejlede og følge op på dit forløb. Denne person vil også være den du løbende har kontakt til og har mulighed for at ringe til dennes vagter, som der på forhånd aftales mellem dig og din rådgiver, fra gang til gang.

Det eneste krav der er til samtaleforløb, er at du er medlem af foreningen, som du kan blive her på hjemmesiden under Bliv medlem.

Ansøg om samtaleforløb​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

600.000 børn opvokser i hjem med misbrug

Pårørende Netværket Misbrugsportalen har fokus på børnefamilier og voksne pårørende til afhængige.

Herudover er formålet tillige, at skabe øget fokus på medicinafhængighed, som et ganske udbredt, men overset problem i vores samfund.

Pårørende Netværket Misbrugsportalen   |  Laurentsvej 16, 2880 Bagsværd  |  Rådgivning: 70 90 90 80 | ​​​​CVR: 39377837

Følg os på​

6  3