Er du i medicinsk behandling?

Appen er udviklet gennem to års intensivt arbejde og research, inspireret af mennesker, som utilsigtet udvikler medicinafhængighed og lægers manglende redskaber, som kan erstatte og supplere den mundtlige vejledning med et brugervenligt selvstyret program, udviklet til at sårbare pårørende kan få præciseret deres deres behandlingsforløb, uanset hvor mange eller hvilke præparater de indtager dagligt. 

Med Medicinkompasset kan du nu øge din egen sikkerhed og tryghed, ved at indtaste din læges vejledning eller gøre det i samarbejde med dem, og få hver behandlingsplan indregistreret nemt og overskueligt, som dit individuelle program.

Når først du har oprettet din medicin, den planlagte varighed og dosis for hvert præparat, hjælper appen dig med ikke blot at huske at tage din medicin.

Spor, track og hold overblik over dit medicinindtag

​Du kan benytte den særlig nyttigt ved indfasning med et nyt præparat, hvor bivirkninger kan opstå, som du kan dokumentere ved få knap tryk daglig, som over dage eller uger danner et mønster som enten er som ønsket ift.velvære eller du kan hjælpe din læge, med at vurdere om det er den rette medicin, dosis eller fart på indfasningen som skal justeres.

​Det samme gælder nedtrapning, særligt ved antidepressiv eller vanedannende medicin som kan være ganske ubehageligt at trappe ud af.

​Derudover er der mulighed for at indstille reminders, skalamåling af din daglige trivsel og registrering af dine bivirkninger, som kontinuerligt sikrer, at du visuelt får dannet dig et realistisk billede af dit helt individuelle reelle indtag og velvære over tid.

Målet er at du får indblik i dit eget medicinske mønster, som helst skal være positivt og følge en god trivsel.

Afviger den, så giver Medicinkompasset dig og din læge den mest præcise form for dokumentation for dine egne oplevelser og kan forebygge en lang række helbredsmæssige risici, såsom alvorlige bivirkninger, smerter, psykisk eller fysisk velvære, tegn på psykisk eller fysisk afhængighed, og meget mere.

Medicinkompasset er ligeså udviklet af Silvia Meyer og kan gratis downloades på Appstore eller Google Play.​​

Alle danske sårbare pårørende kan nu downloade Medicinkompasset

app-store_214​  google-play_217

600.000 børn opvokser i hjem med misbrug

Pårørende Netværket Misbrugsportalen har fokus på børnefamilier og voksne pårørende til afhængige.

Som en sundhedsfremmende forgrening af Misbrugsportalen er formålet at fremme øget fokus på medicinafhængighed

Pårørende Netværket Misbrugsportalen   |  Rugtoften 4, 2880 Bagsværd  |  kontakt@misbrugsportalen.dk

Følg os på​

6 3   5 4 8