Virtuelle Pårørendefællesskaber

Nye samtalegrupper for pårørende - forventes til foråret igen (Corona har desværre forhindret dette)

Tilbuddet om samtalegrupper, afhænger i høj grad om vi modtager støtte til indsatsen. Derfor er vi i færd med at søge midler til nye grupper, da det er en meget efterspurgt aktivitet.

Pårørendegrupperne henvender sig til alle pårørende, der har en interesse i at skabe mere harmoni i deres hverdag, beskytte deres børn i en uønsket situation, støtte den misbrugende part eller blot møde andre pårørende. Overordnet er behovet forskelligt fra pårørende til pårørende, men det fælles afsæt i grupperne er at sætte fokus på sine egne behov, som man meget hurtigt kan tilsidesætte, som pårørende. Pt.er alle fysiske indsatser sat på hold grundet Corona, men vi tilbyder alternativer, som du som pårørende kan modtage i denne tid, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Individuelle telefoniske samtaleforløb til pårørende med tilknyttet rådgiver

Misbrugsportalens Rådgivning tilbyder samtaleforløb til pårørende og misbrugsramte enten online eller telefon. Du kan skrive til os, hvis du er interesseret i dette tilbud.

Når du sender din henvendelse til os, så husk at skrive lidt om dig selv, og din problematik .

Facebook gruppe til pårørende

Netværket for pårørende er en Facebookgruppe, som forvaltes af Misbrugsportalens Pårørende Netværk og er tilegnet pårørende til misbrugsramte. Formålet er at skabe rammerne om et trygt og inkluderende fællesskab, hvor pårørende kan udveksle tanker, oplevelser og erfaringer, finde støtte i hinanden og danne netværk.

Gruppen er lukket, og kun medlemmer kan se indholdet.

Du kan anmode om at blive medlem ved at gå på Facebook og finde os under gruppenavnet:

Misbrugsportalen - Netværk for pårørende

En beskrivende tekst​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

600.000 børn opvokser i hjem med misbrug

Pårørende Netværket Misbrugsportalen har fokus på børnefamilier og voksne pårørende til afhængige.

Herudover er formålet tillige, at skabe øget fokus på medicinafhængighed, som et ganske udbredt, men overset problem i vores samfund.

Pårørende Netværket Misbrugsportalen   |  Laurentsvej 16, 2880 Bagsværd  |  Rådgivning: 70 90 90 80 | ​​​​CVR: 39377837

Følg os på​

6  3